Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès s'adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Un any més, Badia del Vallès s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Concretament, aquest diumenge, 17 de setembre, aprofitant la celebració de la Jugatecambiental al parc de Joan Oliver, es duran a terme una sèrie d’activitats relacionades amb aquesta temàtica, entre elles, un circuit de bicicletes, organitzat per la Policia Local.

Del 16 al 22 de setembre, se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Enguany, sota el lema “Mobilitza’t per un aire més net!”, la setmana tracta, a més de promoure una vida més saludable i una mobilitat més sostenible i segura, de reforçar el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l’aire que respirem. Entre els objectius de la Setmana hi ha sensibilitzar la ciutadania sobre l’impacte ambiental i en la salut de les persones del transport motoritzat, promoure l’ús de mitjans de transport públics i/o sostenibles i un ús del vehicle compatible amb el desenvolupament urbà sostenible.

Per a més informació, podeu consultar l’enllaç a la pàgina del Departament de Territori de la Generalitat dedicada a aquest esdeveniment o a la pàgina de Facebook de la Setmana.

MÉS FOTOS

Cartell de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Publicat el 13.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^