Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Busqueu feina? Inscriviu-vos a la borsa de treball XALOC al Servei Municipal d'Ocupació
logo XALOC

Les persones que viuen a Badia i estan cercant feina, poden adreçar-se al Servei Municipal d’Ocupació (SMO) per inscriure’s a la borsa de treball de XALOC, la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació, impulsada per la Diputació de Barcelona, on es poden trobar ofertes de treball registrades a tota la província. A les ofertes de l'SMO, com a Servei Local d'Ocupació de Badia, es prioritzaran sempre les persones empadronades al nostre municipi.

Les ofertes que actualment estan disponibles al SMO de Badia del Vallès són:

- Torner cilíndric convencional: cal una persona, amb experiència prèvia, per a una empresa de mecanització de peça única, ubicada al Vallès Occidental.  
- Personal de manteniment industrial: persones amb coneixements de maquinària de producció de la bugaderia, premsa hidràulica, calderes, assecadores, túnel de rentat, plegadores, etc., per tal de realitzar el manteniment preventiu de les línies de producció de la bugaderia, diagnòstic i reparació d'avaries, registre d'incidències segons els procediments establerts. Han de ser persones amb experiència prèvia,  iniciativa, preocupació per l'ordre i la qualitat, planificació i organització.

Les persones que tinguin el perfil sol·licitat, poden adreçar-se al Servei Municipal d’Ocupació (edifici El Molí, av. de la Costa Blava, s/n) per informar-se’n.  Per tenir accés a aquestes i més ofertes de treball, cal estar inscrits a XALOC. Per inscriure’s, cal demanar cita prèvia a les oficines del SMO.

A banda de poder-hi consultar les ofertes de feina, el SMO també organitza cursos de formació professionalitzadors i de millora de competències.

Publicat el 22.09.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^