Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
SMO: treballem per a l'ocupació
Treballem per a l'ocupació

Des del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) ja s’està treballant de cara a l’any vinent, planificant les accions que es duran a terme, entre elles, els propers plans d’ocupació.

Aquests plans permeten donar una oportunitat a persones que es troben a l’atur, per canviar la seva situació i millorar les habilitats laborals, reciclar-se i millorar, així, les possibilitats d’inserció laboral.

Les persones interessades a prendre part en el plans d’ocupació han de comunicar-ho a l’Oficina de Treball de Barberà del Vallès i indicar tots els perfils laborals en els quals estan interessades. Per fer-ho, cal presentar el DNI i, si fa temps des de la darrera visita, també el currículum i l’informe de la vida laboral.

El SMO és un recurs més en la cerca d’un lloc de treball que disposa, entre d’altres, de l’Espai de Recerca de Feina (ERAF), i que permet participar d’accions i cursos de formació transversal i ocupacional.

Publicat el 17.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^