Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gran recapte d´Aliments a Badia del Valllès
Gran recapte d'aliments a Catalunya

Els dies 1 i 2 de desembre tindrà lloc a Badia del Vallès el Gran Recapte d'Aliments,  una campanya promoguda per la Fundació Banc d´Aliments, de recollida d'aliments bàsics, per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

El Gran Recapte d´Aliments a Catalunya és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans i ciutadanes que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana, al Banc dels Aliments.

Les persones voluntàries s´organitzen en torns de tres o quatre hores en els punts de recollida dels supermercats del nostre municipi. Els aliments que es recullin es destinaran a la botiga social L´Olivera i la botiga d´aliments de la parròquia de Badia.

Les persones interessades a participar com a voluntaris o voluntàries es poden adreçar:

- A l´Olivera  (c. de la Manxa, s/n al costat del camp de futbol Johan Cruyff), els dilluns i dimecres, de 11 a 13 h  i demanar per Miguel.
- A la  parròquia i demanar per Ivan.

Els alumnes de 5è i 6è de l’escola la Sardana també col·laboren amb el Banc d’aliments i han organitzat una recollida d’aliments a l’escola. La recollida es farà els dies 28,29 i 30 de novembre i l’1 de desembre a les hores d’entrada i sortida de l’escola.

Publicat el 24.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^