Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès celebra el dret a gaudir d'un ambient saludable de la mà del Consell dels Infants
Jornada cívica Consell Infants

El dimecres dia 22 de novembre d'enguany, dins de la Setmana dels Drets dels Infants, es va celebrar a Badia del Vallès el dret a gaudir d'un medi ambient saludable, una jornada per aprendre a ser un ciutadà cívic.

Des dels serveis de Petita Infància i Família, Infància i Adolescència de l'Ajuntament i amb la col·laboració de la Creu Roja, es va organitzar una gimcana temàtica basada en el civisme. La jornada va comptar amb la participació de més d'un centenar d'infants que juntament amb les seves famílies van participar de totes les proves.

Algunes de les proves van consitir, d'una banda, a fer punteria i tirar les imatges d'actes incívics que penjaven d'un cordill. D'altra, en la realització d'un circuit, per recollir excrements de gossos i dipositar-los a una bossa dissenyada per a aquest ús. També, s'havien d'apilar caixes de colors que representaven  algun tipus de deixalla: vidre, ampolles de plàstic i deixalles orgàniques. Altres proves van consistir a endreçar deixalles al contenidor que tocava, jugar i reciclar, sobre contaminació acústica, etc. 

Per finalitzar la jornada, els infants van poder recollir un seguit d'obsequis que els entregaven els consellers i conselleres del Consell dels Infants. Els van lliurar una bossa, una polsera i un ambientador de cotxe, amb un disseny fet exclusivament per ells, on hi havia un mòbil amb el missatge: “No agafis el mòbil quan condueixes, que em pots atropellar”.

Publicat el 24.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^