Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès celebra el dret a gaudir d´un ambient saludable de la mà del Consell dels Infants
Jornada cívica Consell Infants

El dimecres dia 22 de novembre d´enguany, dins de la Setmana dels Drets dels Infants, es va celebrar a Badia del Vallès el dret a gaudir d´un medi ambient saludable, una jornada per aprendre a ser un ciutadà cívic.

Des dels serveis de Petita Infància i Família, Infància i Adolescència de l´Ajuntament i amb la col·laboració de la Creu Roja, es va organitzar una gimcana temàtica basada en el civisme. La jornada va comptar amb la participació de més d´un centenar d´infants que juntament amb les seves famílies van participar de totes les proves.

Algunes de les proves van consitir, d´una banda, a fer punteria i tirar les imatges d´actes incívics que penjaven d´un cordill. D´altra, en la realització d´un circuit, per recollir excrements de gossos i dipositar-los a una bossa dissenyada per a aquest ús. També, s´havien d´apilar caixes de colors que representaven  algun tipus de deixalla: vidre, ampolles de plàstic i deixalles orgàniques. Altres proves van consistir a endreçar deixalles al contenidor que tocava, jugar i reciclar, sobre contaminació acústica, etc. 

Per finalitzar la jornada, els infants van poder recollir un seguit d´obsequis que els entregaven els consellers i conselleres del Consell dels Infants. Els van lliurar una bossa, una polsera i un ambientador de cotxe, amb un disseny fet exclusivament per ells, on hi havia un mòbil amb el missatge: “No agafis el mòbil quan condueixes, que em pots atropellar”.

Publicat el 24.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^