Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les tasques de poda de l'arbrat viari

Les tasques de poda de l'arbrat viari a Badia del Vallès començaran dimarts 19 de desembre. Les espècies que es podaran enguany són: troanes, moreres, oms, pins i plàtans.

Pel que fa al desenvolupament de les tasques, primer es podaran els exemplars ubicats als jardins de les comunitats veïnals i a la via pública i, finalment, es faran els parcs. Tanmateix, donada la dificultat d'accedir a alguns arbres, sobretot aquells ubicats a la part del darrere dels edificis, primer es podaran aquells exemplars als quals es pugui accedir mitjançant la plataforma elevadora o el camió, mentre que la resta es podarà, després, a través de la tècnica de la trepa.

El recorregut que se seguirà, que cobrirà tots els carrers de la ciutat, serà el mateix que l'any passat, començant per la zona compresa entre l'av. d'Eivissa, els carrers de Menorca i Mallorca i l'av. de la Costa Blava.

Les tasques de poda de manteniment pretenen minimitzar les molèsties causades per la caiguda dels fruits i reduir tant el risc de trencadissa de branques –que podrien provocar danys a persones o a béns- com l'efecte de plagues i malalties vegetals, a més de conservar una estructura i un desenvolupament de l'arbre adient al seu entorn.

L'execució dels treballs pot afectar puntualment a la circulació i l'aparcament dels vehicles.

Publicat el 15.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^