Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les “Joguines solidàries” de l´Obra Social La Caixa arribaran a mig miler d´infants badiencs
Lliurament de les joguines solidàries 2017 de l'Obra Social La Caixa

El passat 18 de desembre, va tenir lloc l´acte de lliurament del donatiu de joguines per part de l´Obra Social “la Caixa” a l´Ajuntament de Badia del Vallès, donació emmarcada en la Campanya de Joguines Solidàries 2017. Es tracta ja del 17è any que l´Ajuntament i l´Obra Social “la Caixa” col·laboren per dur a terme aquesta campanya a la nostra ciutat, campanya que té com a finalitat proporcionar joguines a aquelles famílies que pateixen una greu situació de precarietat econòmica.

La col·laboració, valorada en 6.000 euros, va ser rebuda per l´alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, en presència del tinent d´alcaldessa i regidor d´Infància i Petita Infància, Ivan Sanz, i de la regidora de Benestar Social, Mª José Granados. Per part de l´entitat bancària, va fer el lliurament la directora d'Àrea de Negoci Vallès Sud, Sònia Hidalgo, acompanyada per la directora de l´oficina de CaixaBank a Barberà del Vallès, Mª Pilar Gómez.

En total, aquest any seran prop de 500 els infants del municipi, d´entre 0 i 11 anys, que rebran les joguines. Com sempre, l´Associació del Voluntariat Social de Badia del Vallès ha col·laborat en la classificació de les joguines classificant-les per edats i ha fet, d´aquesta manera, molt més senzill el repartiment posterior.

Publicat el 19.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^