Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Concurs d'aparadors per Nadal

Un any més, Badia del Vallès ha participat al concurs d'Aparadors de Nadal que organitza la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, amb altres ajuntaments de la comarca, i que enguany celebra ja la seva 48a edició.   

Els premis consten d'un únic premi per municipi participant i d'un primer i un segon premis atorgats per la Cambra del Comerç als millors aparadors de la comarca. En aquesta edició, el primer premi ha sigut per a la Ferreteria Estrada, de Palau-Solità i Plegamans i el segon premi per a Brodats Mariona, de Castellar del Vallès. El premi per al nostre municipi ha estat per a la Floristeria de Badia que, per segon any consecutiu, s’enduu el premi al millor aparador de Badia del Vallès. En aquest sentit, l'Ajuntament els vol felicitar molt especialment, ja que tindrà el plaer de donar-los el premi a l'acte de lliurament de premis que tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç, pròximament.

El passat mes de desembre es va reunir el jurat qualificador a la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell per decidir els premiats d'aquesta nova edició.

Publicat el 08.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Nevades a Badia
El servei de Protecció Civil ha estat activat tota la nit per assegurar que l'afectació a Badia fos mínima. S'ha distribuït sal entorn de les escoles, el mercat, el CAP, l'ajuntament, les rampes dels portals, el Molí, l'Auditori, el Centre Cívic i totes aquelles zones amb pendents que poguessin comportar un risc en cas de presència de neu.Més informació...
Preinscripció a l'ensenyament públic 2018-19
Els centres d´ensenyament públic de Badia del Vallès han anunciat els dies en què organitzen les jornades de portes obertes per presentar els seus projectes educatius a les famílies interessades.Més informació...
^