Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Actuacions de la Brigada Municipal i de Protecció Civil per resoldre les incidències a causa de les ventades
Les brigades, serrant l'arbre caigut al pati de l'escola Las Seguidillas
La brigada municipal de Badia i un equip de Protecció Civil han intervingut aquest matí per resoldre les incidències sofertes al mobiliari urbà com a conseqüència de les fortes ventades que s'han registrat en les darreres hores. Entre les més destacables, la caiguda d'un arbre al pati de l'escola Las Seguidillas, i afectacions a panells informatius i a contenidors d'escombraries. Els equips han detectat incidències principalment a l'Av. Burgos, i als carrers Oviedo i Algarve.

Pel que fa a l'arbre del pati de l'escola Las Seguidillas, ha caigut aquesta matinada com a conseqüència de les fortes ventades sense causar cap dany personal. Els equips tècnics de l'Ajuntament han serrat el seu tronc aquest matí per retirar-lo i han netejat el pati per assegurar la seguretat de la zona. A continuació repararan el tram afectat de la barana del pati, que ha rebut l'impacte directe de l'arbre.
Les brigades ja han solucionat la major part d'elles i continuen treballant a la resta d'incidències detectades. Es calcula que, cap al migdia, hauran finalitzat les intervencions necessàries.

Publicat el 02.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^