Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'aplacen les activitats contemplades pel Dia Internacional de les Dones
8 de Març Dia Intenacional de les Dones
L'Ajuntament informa que totes les activitats programades per avui, com la lectura del manifest, una xocolatada, lectura de poemes, etc,  amb motiu del Dia Internacional de les Dones, queden aplaçades pel temporal, fins el proper Divendres 12 a les 17'30 h , sota el porxo de l'Ajuntament (per si plou )de Badia del Vallès.

Per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones, s'han organitzat un seguit d'activitats al llarg de dues setmanes. Durant aquesta setmana tindran lloc: el lliurament de diplomes de Dones en Xarxa (demà, 9 de març a les 18 h), un videofòrum “Las mujeres de verdad tienen Curvas” (dimecres 10 de març, a les 17'30 h al Casal dels Infants).

Pel que fa a la setmana vinent, està programat  un taller entorn “la comunicació en parella” (22 de març, a les 10 h al Casal dels Infants) . A més, també s'inclouen totes activitats incloses en la programació  “L'hora del Te”, com la que tractarà sobre “la depressió de les dones”, el proper 26 de març de 15'15  fins a 17'15 h al Casal d'Infants.

cartell dia internacional de les dones

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: cartelldona.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3.61 MB

Publicat el 08.03.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^