Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El comerç de Badia, a Google
Fitxa de negoci a Google My Business
El servei de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament ha impulsat el projecte "el Comerç local, a Google", amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els comerços de Badia del Vallès de dissenyar, elaborar i verificar fitxes Google My Business dels seus negocis.

Aquestes fitxes funcionen com una pàgina web i posicionen molt bé el negoci, ja que és un producte propi del buscador, que també conté botons de "Com arribar", "Trucar", enllaç a pàgina web o Facebook, etc.

Aquesta actuació i la implicació dels comerciants que vulguin participant poden crear una bona oportunitat de promocionar el comerç local, col·laborant així amb un dels objectius principals que l'Ajuntament comparteix amb l'associació de comerciants de Badia del Vallès.

Aquest projecte està dirigit a tot el comerç del municipi. Si tens un comerç, no estàs associat a l'associació de comerciants de Badia del Vallès i t'interessa dissenyar la teva fitxa Google per promocionar el teu negoci, pots posar-te en contacte amb el servei de Promoció Econòmica i Comerç d'aquest ajuntament. T'informaran de com ho pots fer per disposar d'una fitxa ben feta per un professional, verificada i amb la garantia d'una bona gestió, que et permeti la màxima difusió del teu negoci i et doni la possibilitat d'augmentar els teus clients, aconseguint així més beneficis.

Publicat el 11.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^