X
Consulta el Pla per a la reordenació de l'extrem Sud-est de l'Eix Comercial de Badia
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Associació de Comerciants de Badia programa un 2018 ple d'activitats per dinamitzar el comerç a la ciutat
Logotip de l'Associació de Comerciants
L'Associació de Comerciants de Badia presenta un programa 2018 ple d'activitats per dinamitzat el comerç a Badia del Vallès. L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès continua treballant, dia a dia, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local. El programa d'enguany s'engloba en el Pla d'Actuació Comercial que l'Associació va impulsar l'any 2012 i que ha anat millorant cada any amb noves propostes d'activitats.

L'Ajuntament de Badia del Vallès col·labora amb aquest Pla d'Actuació mitjançant un conveni de col·laboració amb l'Associació de Comerciants, amb la intenció de donar suport a les seves iniciatives per aconseguir aquest objectiu, compartit per ambdues parts.

El Pla d'Actuació previst per l'Associació de Comerciants de Badia per al 2018 preveu les accions següents:

PROGRAMA DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ 2018

EL GRAN XEC
L'Associació de Comerciants ha organitzat durant el mes d'abril l'acció El gran xec. Cada vegada que el client d'un comerç associat ha superat una compra de 5 euros se li ha posat un segell en unes targetes dissenyades especialment per a aquesta actuació. Els clients havien de consumir en un mínim de sis comerços diferents i havien de completar deu caselles per després posar les seves dades darrere de la targeta i participar d'un sorteig per aconseguir un xec de 300 euros per gastar en un sol dia en els comerços associats de Badia del Vallès. El premiat es va publicar al Facebook, per promocionar així els comerços associats.

BOTIGUES AL CARRER
L'associació de comerciants preveu organitzar per al mes de maig un cap de setmana de botigues al carrer, on tots els comerços associats s'identificaran amb guarniments als accessos del comerç i altres activitats d'animació i posaran ofertes especials a hores determinades. Per això s'editarà un programa amb horaris dels comerços participants amb l'actuació prevista i l'activitat de manera que els clients sàpiguen localitzar-la i participar així de totes les activitats previstes. L'associació s'encarregarà dels guarniments i el soci, de l'activitat que vulgui organitzar. L'associació té previst contractar un tren turístic per donar passejos per Badia amb un speaker que anirà explicant les diferents activitats que es puguin organitzar durant el dia. Els comerços associats donaran un tiquet per pujar al tren amb una compra mínima de 5 euros.

RUTA DE TAPES
Es preveu organitzar la ruta de les tapes durant el primer cap de setmana de juny. S'editarà un full de mà, amb 8 caselles, perquè els consumidors puguin degustar les tapes dissenyades especialment per a aquesta ruta, de manera que el bar li posarà un segell de participació i aquell que tingui els 8 segells participaran en un sorteig d'un dinar o sopar per a dues persones.

ELS DIMARTS BOJOS
Previsiblement al mes de setembre l'associació de comerciants endegarà l'acció els dimarts bojos on, durant tot aquest mes, els comerços associats faran una promoció especial per als seus clients. Cada comerç anunciarà la seva oferta i es penjarà la informació a Facebook per anunciar-ho a tots els possibles clients i amics i aconseguir així el màxim de participació.

BLACK FRIDAY
El cap de setmana que s'organitzi arreu el Black Friday, l'associació de comerciants preveu realitzar un sorteig d'un smartbox mitjançant el qual pugui escollir passar un cap de setmana en un hotel, fer una escapada rural o a un spa, entre tots els tiquets de compra dels establiments associats. Per anunciar aquesta campanya es guarniran tots els comerços participants amb globus de colors.

FIRA DE NADAL
Com ja és tradicional a Badia del Vallès, l'associació de comerciants de Badia organitzarà al mes de desembre la Fira Nadalenca i amb la col·laboració de dues entitats del municipi organitzaran activitats atractives per a tots els públics. Animació infantil, un bingo solidari i una xocolatada per combatre el fred de l'hivern que s'apropa seran algunes d'aquestes activitats. Uns dies abans i després de la Fira, un Pare Noel passejarà per tots els comerços associats per desitjar les bones festes.

DECORACIÓ DE L'AVET DE LA PLAÇA DE MONTJUÏC
Per segon any, l'associació de comerciants de Badia s'encarregarà de la decoració i de la il·luminació de l'avet que hi ha a la plaça de Montjuïc i que portarà el nom de tots els comerços associats.

Si vols participar i aportar les teves idees o propostes, ho pots fer enviant un correu electrònic a asscomerciantsbadia@gmail.com i al Facebook de l' Associació de Comerciants.

Totes les activitats i promocions que organitza l'associació també les podeu trobar a la seva pàgina de Facebook on, a més, ofereixen informacions d'interès per als i les comerciants i publiciten promocions puntuals dels comerços associats.

Podeu consultar el llistat dels socis de l'Associació de Comerciants, en el document següent:

Llistat de socis (maig 2018)

Llistat de socis (maig 2018)

Fitxer: Llistat_de_socis__maig_2018_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 192,52 kB

Publicat el 16.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
^