Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gran participació en la presentació de les rutes saludables de Badia del Vallès
Presentació de les rutes saludables per Badia
Ahir dimecres es van presentar les rutes saludables de Badia del Vallès, amb la participació de l'alcaldessa, Eva Menor, i de l'equip de Govern. Un gran nombre de persones van voler experimentar en persona les rutes saludables que circumval·len Badia i van conèixer els elements per a la pràctica de l'esport que s'han instal·lat en diversos punts del traçat.

La sortida es va fer a les 11 del matí, des del Pavelló Cobert. Allà es va distribuir entre els assistents el tríptic que informa de les rutes i del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES), que vol augmentar el nivell de la pràctica de l'activitat física en la vida diària i potenciar un estil de vida actiu, amb el clar objectiu d'augmentar el nivell de salut de la població de Badia.

Els nombrosos participants van recórrer a peu la ciutat, en uns traçats molt accessibles i que es poden resseguir fàcilment, gràcies als peus blancs pintats al terra que indiquen el camí. Durant el recorregut, també van poder provar els diferents elements per a la realització d'esport, com bicicletes estàtiques, que s'han instal·lat en diversos punts del recorregut per complementar l'activitat física.

El punt de final va tornar a ser el Poliesportiu cobert, on es va rebre a les persones participants amb aigua i fruita per recuperar les forces després de la caminada. L'alcaldessa, Eva Menor, va dirigir unes paraules per agrair la col·laboració de Cristina Mena, la veïna que va proposar aquestes rutes saludables en els pressupostos participatius, i que va ser la proposta que va rebre més votacions, i dels representants del CAP Badia, que també estan molt implicats en fomentar les pràctiques saludables de la població.

Publicat el 04.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^