Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'equip d'atenció primària de Badia del Vallès organitza la primera escola de salut per a la ciutadania
Les sessions es faran a la Biblioteca Vicente Aleixandre entre els mesos d'octubre i gener i l'assistència és lliure per a tothom
L´equip d´atenció primària de Badia del Vallès organitza la primera escola de salut per a la ciutadania
Els professionals del centre d'atenció primària Badia del Vallès, juntament amb la participació de diferents entitats de la població, posen en marxa la primera escola de salut per la ciutadania del municipi. L'acte d'inauguració és el 18 d'octubre.

El projecte vol acostar-se a les necessitats en salut dels veïns a través de xerrades sobre temes sanitaris, socials i d’estils de vida saludable.

Les sessions, que s’han programat a càrrec de professionals del CAP Badia, tractaran temes diversos tal com gestionar les emocions, la incontinència urinària i el sol pelvià, i la reanimació cardiopulmonar. Per la seva part, personal de l’equipament Cívic de Badia parlarà sobre la importància del riure com a teràpia i membres de la Creu Roja Sabadell desmuntaran les falses creences que defensen que una nutrició saludable no és econòmica. L’ajuntament també hi participarà amb recomanacions sobre subministraments, telefonia i consum. I des del cos dels Mossos d’Esquadra de Barberà del Vallès es donaran indicacions per gaudir d’un Nadal segur, fent coincidir la sessió amb l’arribada d’aquestes dates festives.

Representants de la Federació d’Entitats Culturals de Badia del Vallès també col·laboraran en aquesta escola de salut, fent una presentació del teixit associatiu de què gaudeix la ciutadania de la zona i la tasca social que desenvolupa.

Totes les conferències són obertes i es faran a les 17.30 hores a la Biblioteca Vicente Aleixandre de Badia del Vallès. Els interessats poden adreçar-se al CAP Badia del Vallès per demanar més informació.

Díptic de l'Escola de Salut

Díptic de l'Escola de Salut

Fitxer: EscolaDeSalut_Badia2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 623,21 kB

Publicat el 15.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^