Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Treballant en xarxa per a la infància i l'adolescència de Badia
Divendres al matí va tenir lloc, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, la V Jornada de la Xarxa d'Infància i l'Adolescència de Badia del Vallès.
Divendres al matí va tenir lloc, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, la V Jornada de la Xarxa d'Infància i l'Adolescència de Badia del Vallès, una trobada impulsada des del grup motor del Projecte de Treball en Xarxa, per potenciar l'intercanvi i la reflexió entre els professionals de tots els serveis i aplicar metodologies de treball col·laboratiu.

El grup motor del Projecte de Treball en Xarxa està format per representants de Serveis Socials, CAP Salut, Unitat de Salut Mental, l'Equip d'Atenció Psicopedagògica i l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Consell Comarcal del Vallès Occidental. D'aquesta manera, s'assegura disposar d'una mirada transversal i integral de totes les necessitats de la infància i la joventut.

L'acte va ser inaugurat per l'alcaldessa, Eva Menor, que va reclamar que els ajuntaments poguessin disposar de més recursos per dedicar-los a aquests col·lectius que, com va dir, "són el present i el futur de la nostra població i de la societat".

A continuació, l'educador social, psicòleg, consultor d'institucions i supervisor d'equips socials Roger Brufau va fer una conferència sobre les addiccions en la joventut que va ser tant esclaridora com divertida, ja que incorporava ítems de l'actualitat aparentment inconnexos i sorprenents que, amb la seva explicació, cobraven tot el sentit per explicar els sistemes de valors i interessos de l'adolescència.

La jornada va finalitzar amb dinàmiques de grup, també dirigides per Roger Brufau, per fomentat la reflexió i l'intercanvi d'idees entre els nombrosos assistents a la jornada.

Publicat el 24.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^