Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Civisme a les escales mecàniques
Escales mecàniques del carrer La Mancha
Des de la setmana passada, una agent cívica de l'Ajuntament és a les escales mecàniques del carrer La Mancha per transmetre missatges de civisme entre la població i per estudiar les incidències que es registren en aquestes instal·lacions.

Concretament, s'ha detectat que, alguns dies, el sistema d'escales mecàniques està aturat a primera hora del matí perquè s'ha manipulat el mecanisme en les hores anteriors.

Normalment, quan les escales mecàniques detecten que hi ha alguna intervenció no autoritzada s'aturen de seguida i, després d'uns minuts, tornen a posar-se en funcionament automàticament. Si una persona arriba en un moment en què les escales estan aturades, pot pensar que s'han avariat quan es tracta d'una aturada puntual i de seguretat, fins que el sistema es torna a reiniciar. De vegades, però, sí que ha estat necessària la intervenció del tècnic per tornar-les a posar en funcionament.
 
Per aquest motiu, des de l'Ajuntament es fa una crida per demanar a les persones que no manipulin de manera inadequada les escales mecàniques. Cal tenir consciència que són un equipament fonamental per facilitar la mobilitat a persones que tenen dificultats a l'hora de pujar escales i que són les més afectades quan es produeixen aquestes incidències.

Publicat el 04.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^