Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia a l'oficina de Badia
L´Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia a l´oficina de Badia

Divendres, 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia per a totes les seves oficines, inclosa la de Badia del Vallès. Per accedir al nou servei, cal anar a l'adreça https://orgt.cat/cites.

L’organisme ofereix aquest servei per millorar l’atenció presencial als ciutadans en les seves oficines. Així doncs, a partir de l’1 de març, cal reservar cita prèvia de forma obligatòria per fer presencialment la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

La majoria de tràmits es poden fer a distància per Seu electrònica
Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, fet que permet que les persones no s’hagin de traslladar a les oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb disponibilitat 24x7x365.

Publicat el 28.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^