Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Carnaval omple Badia de festa
Carnaval de Badia 2019
De divendres a diumenge, Badia del Vallès va participar de la festa i de la disbauxa del Carnaval, amb quatre propostes per a totes les edats: Carnaval escolar, jove, popular i familiar. El Carnaval Escolar va tenir lloc divendres, de 10 a 11.30 hores. La rua escolar va omplir l'Av. de Burgos de disfresses i colors, amb els més petits acompanyats de música que amenitzava la desfilada. La festa va continuar a les escoles, fins passat el migdia.

El jovent de Badia va prendre el relleu, amb el Carnaval Jove, que va oferir tallers a la plaça Major on es va presentar el Rei Carnestoltes i es va llegir el pregó que iniciava oficialment la festa. L'Associació Can Sanfeliu va oferir als assistents una xocolatada per agafar forces. La festa va continuar a la Gala dels Òscar, al Casal de Joves, amb exhibicions de ball i de disfresses.

La rua popular, dissabte a la tarda, va omplir els carrers de Badia de diversió i creativitat. Entre els nombrosos estímuls visuals pels assistents, a banda de la creativitat de les comparses, tres gegants de colors obrien el pas al ritme dels seus espectaculars braços que, fins i tot, van xocar dits amb alguns dels infants assistents. Un cop finalitzada la rua, la festa va continuar al Complex Esportiu, fins a la mitja nit, amb discomòbil, animador-presentador i ballarines.

El lliurament de premis es va fer a les 21.30 hores. Es van lliurar premis a la millor coreografia per a la comparsa “Chuches Blues”, de l'associació Can Sanfeliu; premi a la millor comparsa per “Souvenir Badia”, de l'associació Virgen del Rocío, i premi individual per a la disfressa de “Mujer Pájaro”.

El diumenge va ser el torn del Carnaval Familiar, inspirat en el món del circ. Al Complex Esportiu, La PAH oferia xocolatada i hi havia tallers de pintacares i photocall, a càrrec del Consell dels Infants de Badia del Vallès, i racons de Circ, a càrrec de Tot Circ, que també va oferir un divertit espectacle de circ, de 12 a 12.30 hores.

A continuació, va tenir lloc el concurs de disfresses per als més petits i per a les famílies, de 12.30 a 13 hores. El lliurament de premis a la millor disfressa infantil i la millor comparsa familiar es va fer just abans del final de la festa, que tancava tres dies de molta diversió a Badia.

Carnaval de Badia 2019Carnaval de Badia 2019Carnaval de Badia 2019Carnaval de Badia 2019

Publicat el 04.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^