Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Places disponibles en el projecte Singulars, per acompanyar el jovent a la recerca de feina
Participants en el projecte Singulars
Hi ha dues places disponibles en el projecte Singulars, que es va iniciar a mitjans del mes de gener i l'objectiu del qual és l'acompanyament a la recerca de feina i per millorar l'ocupabilitat de persones joves d'entre 16 a 29 anys. El projecte, sense cost, ja que és 100% subvencionat, dóna a conèixer la indústria de la comarca i l'introdueix com a opció de futur professional. Si vols participar-hi, vine a l'Edifici El Molí (Av. de Costa Blava, s/n.) i demana per l'Alba Heredia.

En la primera fase del projecte es realitzen accions d'orientació encaminades a reforçar les competències transversals. La segona fase es concreta amb accions de formació professionalitzadora en els àmbits de la indústria alimentària, tèxtil, logística, robòtica, packaging i indústria 4.0 i economia circular. Totes aquestes formacions inclouen pràctiques professionals de 80 hores.

La part final del projecte contempla les accions d'acompanyament en la recerca de feina. Tot aquest conjunt d'activitats es complementaran amb sortides a l'entorn productiu i visites a accions socials, culturals i cíviques.

El projecte Singulars dona cobertura a les convocatòries anteriors de programes com Projectes Singulars, Programes Integrals, Joves per l'Ocupació i Fem Ocupació per a Joves. En l'actualitat es fusionen les actuacions previstes en els Projectes Singulars i Programes Integrals i s'incorpora la línia d'experiències professionals com a actuació diferenciada. A Badia, prèviament s'havien realitzat dues convocatòries del Projecte Integrals.

Aquest projecte està dirigit pel servei d'Orientació i inserció laboral i formació ocupacional, encabit dintre de l'Àrea de Promoció Social i Acompanyament Educatiu. Hi col·laboren el Servei d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu. També hi col·laboren empreses perquè els joves realitzin practiques, tot i que encara no s'han acabat de definir.

La selecció dels joves que hi participen s'ha realitzat en funció de la motivació i compromís del jove envers el projecte, derivats de l'Oficina de Treball, de l'Espai de Recerca Activa de Feina (ERAF) o bé, joves que s'han apropat al servei per iniciativa pròpia; per la difusió realitzada prèviament. Vine i prepara't per treballar!

Publicat el 23.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^