Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Actualització de la incidència en el tram superior de les escales de Mediterrània amb La Mancha
Senyalització del tram afectat de les escales mecàniques.
Les obres de reparació dels vidres trencats a les escales mecàniques que uneixen Mediterrània amb La Mancha trigaran uns dies a causa de la complexitat de les actuacions que es requereixen per assegurar el restabliment adequat del seu funcionament.

Un cop retirats els vidres trencats al voltant de la instal·lació, s'ha evidenciat que, per poder posar en marxa les escales, ha de treballar-hi un equip tècnic especialitzat en escales mecàniques de Transports Metropolitans de Barcelona, que desmuntarà el passamà per netejar totalment de vidres el seu interior abans de la reposició dels nous i la recol·locació del passamà mòbil. Aquesta és una operació molt especialitzada que requereix un equip expert per assegurar que la instal·lació queda en perfectes condicions i ofereix totes les garanties de seguretat per al seu funcionament normal.

La part superior de les escales mecàniques va quedar inoperativa dijous passat pel trencament fortuït d'un dels vidres que subjecten el passamà. L'incident es va produir quan la màquina d'un dels operaris que desbrossen la zona va desplaçar una pedra que va impactar el vidre, el va esquerdar i va acabar cedint pels danys que havia patit. Des de la instal·lació de les escales mecàniques, l'any 2009, és la primera vegada que es produeix un incident com aquest.

Continuarem informant de seguida que tinguem novetats. Preguem que disculpeu les molèsties derivades d'aquesta aturada del tram superior de les escales mecàniques.

Publicat el 20.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^