Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les escales de Mediterrània amb La Mancha tornen a estar totalment operatives
Escales mecàniques del carrer La Mancha
Les escales que uneixen Mediterrània amb La Mancha tornen a estar totalment operatives. Amb la intenció de posar-les en marxa tan aviat com es pugui, s'ha aplicat una solució provisional al tram superior. S'han instal·lat fustes en el lloc dels vidres per assegurar el passamà fins que no es reinstal·len els vidres definitius.

D'aquesta manera, ja tornen a estar totalment operatives les escales mecàniques a l'espera de la reparació definitiva. Quan arriben els vidres s'haurà d'aturar el tram superior durant el temps de la substitució, però fins a l'arribada dels vidres, la població pot tornar a fer servir les escales.

La part superior de les escales mecàniques va quedar inoperativa dijous passat pel trencament fortuït d'un dels vidres que subjecten el passamà. L'incident es va produir quan la màquina d'un dels operaris que desbrossen la zona va desplaçar una pedra que va impactar el vidre, el va esquerdar i va acabar cedint pels danys que havia patit. Des de la instal·lació de les escales mecàniques, l'any 2009, és la primera vegada que es produeix un incident com aquest.

Publicat el 21.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^