Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obertes les preinscripcions al Casal d'Estiu per a infants
Imatge de l'activitat
Fins al dimarts vinent, 4 de juny, els infants de  3 a 12 anys poden apuntar-se al Casal d'Estiu a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament. Les places són limitades.

En el cas dels infants que no demanen beca, si hi ha més infants que places, es farà sorteig. En el cas dels becats, es farà d’acord amb la puntuació obtinguda de la baremació de la beca.

S’ofereixen dues modalitats horàries, de 9 a 13 hores i de 9 a 15 hores, amb servei de menjador, i quatre propostes de dates: Tot el Casal (del 25 de juny al 26 de juliol), casal quinzenal (del 25 de juny al 5 de juliol o del 5 de juliol al 19 de juliol), i última setmana (del 22 de juliol al 26 de juliol).

Pots consultar totes les modalitats i preus en el document adjunt.

Programa del Casal d'Estiu 2019

Programa del Casal d'Estiu 2019

Fitxer: CasalEstiu2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,18 MB

Si necessites més informació, pots contactar el telèfon 93 729 46 51.

El Casal d’Estiu està pensat per a tots aquells infants que vulguin gaudir d’un munt d’activitats divertides i refrescants, organitzades i pensades a partir dels seus interessos.

Publicat el 28.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^