Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Finalitzada la reparació de les escales de Mediterrània amb La Mancha
Les escales, amb els nous vidres.
Aquest matí s'han instal·lat els vidres que s'havien trencat a les escales que uneixen La Mancha i Av. de la Mediterrània. D'aquesta manera, finalitzen definitivament els treballs de reparació de les escales i ja tornen a estar totalment operatives. Durant el temps d'espera per a la reposició dels vidres, es van instal·lar provisionalment unes fustes per permetre el funcionament de les escales al més aviat possible.

El tram superior de les escales mecàniques va quedar inoperativa el 16 de maig pel trencament de dos dels vidres que subjecten el passamà. L'incident es va produir quan la màquina d'un dels operaris que desbrossen la zona va desplaçar una pedra que va impactar els vidres, els va esquerdar i van acabar cedint pels danys que havia patit.

Des de la instal·lació de les escales mecàniques, fa ara 10 anys, era la primera vegada que es produïa un incident com aquest.

Publicat el 30.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^