Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Coral Ginesta celebra el seu 35è aniversari aquest vespre, amb el Rèquiem de Fauré
Imatge d'arxiu de la Coral Ginesta

La Coral Ginesta oferirà avui, dissabte 8 de juny, un concert de celebració del 35è aniversari amb la interpretació del Rèquiem de Fauré, a les 20.30 hores, a l'església Mare de Déu de la Mercè. Per a fer possible aquesta representació, han fet servir el micromecenatge i han creat una pàgina de Verkami per recaptar fons i afrontar les despeses de l'organització del concert.

Aquest vespre tindrà lloc el concert de celebració del 35è aniversari d'aquesta agrupació vocal de Badia. Conformada actualment per 18 cantaires, la Coral Ginesta la dirigeix Xavier Nogué des de fa 30 anys. La primera directora i fundadora va ser Montserrat Saumell.

En aquesta celebració del 35è aniversari, la Coral Ginesta de Badia del Vallès estarà acompanyada de la Coral Ressó de Sant Boi de Llobregat i del cor Americantus de Barcelona, a banda d'alguns cantants individuals, de manera que es formarà un cor de més de 40 persones. A banda, hi acompanyarà l'Orquestra Da Capo, ja que el Rèquiem op.48 de Gabriel Fauré requereix, en aquesta versió, de 2 flautes, 2 clarinets, 2 fagots, 4 trompes, 2 trompetes, 3 trombons, 1 timbal, 1 arpa, 3 violins, 4 violes, 2 violoncels i 1 contrabaix.

Gràcies a les aportacions fetes al Verkami creat per a l'ocasió, que oferia diverses recompenses en funció de les propostes de mecenatge, es podrà dur a terme aquest concert.

La Coral Ginesta de Badia del Vallès promou i apropa la música coral a la ciutat des de fa 35 anys, i ofereix una sortida cultural a totes aquelles persones de Badia que s'han volgut apropar a la música clàssica. Alhora, promou la imatge cultural de Badia en concerts a Catalunya, Aragó, Euskadi, Madrid, Andalusia, Extremadura, Alacant, Bèlgica, Alemanya i França.

Publicat el 08.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^