Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un gran concert per a un gran aniversari
Panoràmica durant l'actuació de la Coral Ginesta.
La Coral Ginesta va celebrar el seu 35è aniversari dissabte passat amb un concert molt especial, centrat en el reconegut Rèquiem de Fauré, amb la participació de la Coral Ressó de Sant Boi de Llobregat i del cor Americantus de Barcelona, a banda d'alguns cantants individuals i de l'Orquestra Da Capo.

Els problemes inicials amb la microfonia per presentar l'acte no van afectar la qualitat de la interpretació de tots els participants, que van omplir l'església Mare de Déu de la Mercè de les harmonies creades pel compositor francès.

L'església estava gairebé plena per a l'actuació, fet que demostra l'èxit de la innovadora proposta de la Coral que, per poder sufragar les despeses d'un concert amb tants participants, va vendre les entrades mitjançant un micromecenatge al web Verkami que va aconseguir, amb escreix, els ingressos necessaris per dur a terme l'actuació.

Un dels moments més emocionants del concert va ser quan, un cop finalitzat el concert, la Coral va oferir un ram de flors a l'Ana María, una seguidora a la qual van definir com “la fan número 1” de l'entitat.

La Coral Ginesta és una entitat local dedicada al cant coral i que apropa la música coral a la ciutat des de ja fa 35 anys i és una de les entitats amb més anys d'història del municipi.

Publicat el 10.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^