Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Visita l'exposició de pintura de Maria Rosa Contreras, a la Biblioteca
Una de les obres exposades a la Biblioteca de Badia.
Fins al dimarts vinent, 25 de juny tens temps de visitar, a la Biblioteca de Badia, l'exposició de quadres de María Rosa Contreras, una jove pintora badienca de 16 anys.

La jove artista, que ha exposat a l'Associació Tumenge Cali, presenta a la Biblioteca alguna de les seves obres, pintures a l'oli on de vegades empra tècniques mixtes per dotar-les de tridimensionalitat. Els quadres varien entre paisatges onírics i retrats plens de simbolisme que reflexionen sobre la identitat. A banda de la pintura, María Rosa es defineix com una apassionada del dibuix manga, que practica aplicant les noves tecnologies, dibuixant directament amb el dit sobre la tauleta.

La Biblioteca t'ofereix, fins dimarts vinent, una oportunitat de conèixer l'obra d'una jove artista badienca. Vine i gaudeix de la seva creativitat!

Publicat el 20.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^