Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, diputada provincial
Eva Menor, diputada en la Diputació de Barcelona
Eva Menor, l'alcaldessa de Badia i cap de la llista electoral del Partit dels Socialistes a les eleccions municipals, ha estat nomenada diputada en el ple de la Diputació de Barcelona, que es va constituir ahir.

El ple de constitució de la Diputació de Barcelona pel mandat 2019-2023 va tenir lloc ahir dijous i va nomenar com a presidenta Núria Marín, que durant el seu discurs va avançar que la corporació treballarà per “enfortir la cohesió territorial, perquè els municipis tenen problemes comuns, però també necessitats i prioritats diferents”.

La composició de la Diputació de la Barcelona ve determinada per les eleccions municipals. A partir dels resultats obtinguts, els partits trien quins regidors de cada municipi ocuparan un lloc de diputat en la corporació.

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar la ciutadania del seu àmbit territorial: la província de Barcelona, 311 municipis en xarxa, el 24% del total de la superfície de Catalunya i el 74.4% del total de la població de Catalunya (més de cinc milions i mig de persones). La Diputació actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments.

És la segona vegada que Eva Menor és diputada provincial en aquest òrgan de govern.

Publicat el 12.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^