Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Desperfectes al mobiliari urbà per vandalisme
Parc de la 2a República.
Els darrers dies, Badia ha patit desperfectes per actes de vandalisme. Concretament, a l'escala mecànica, al correcan i a la plaça de la 2a República. Des de l'Ajuntament es fa una crida perquè conservem els elements que milloren la qualitat de vida dels habitants de la nostra població. Igualment, recordem que, en cas que veieu alguna persona fent malbé el mobiliari urbà, podreu trucar a la Policia Local al telèfon directe 635 53 10 19 perquè eviti l'acció incívica.

En el cas de l'escala mecànica s'ha extret una tapa que protegeix l'espai de recollida del passamà i que evita la possibilitat que les persones usuàries puguin enganxar-se les mans. Per motius de seguretat, s'ha bloquejat l'escala fins que se substitueixi la peça que s'ha extret. Es preveu que l'escala mecànica torni a estar operativa dimecres.

Al correcan s'han arrencat uns 10 metres de la tanca que el delimita, amb la qual cosa no compleix la funció de ser un espai tancat perquè els gossos puguin fer exercici en un entorn controlat.

Finalment, al parc de la 2a República els desperfectes són, entre altres, el trencament d'algunes proteccions i cremades al terra de goma.

Ja s'han pres les mesures per arreglar al més aviat possible aquests desperfectes.

Publicat el 15.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^