Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia es mulla per l'esclerosi múltiple
Mulla't a Badia del Vallès
Badia del Vallès ha participat avui en l'acte Mulla't, per conscienciar i recaptar fons per lluitar contra l'esclerosi múltiple. A les 12 del migdia, s'ha fet el salt solidari per demostrar la implicació amb la investigació contra aquesta malaltia. De les 11 i fins a les 14 hores hi havia una paradeta on s'oferien a la venda productes com samarretes la recaptació dels quals va dedicada a la investigació. La piscina va dedicar uns carrils de natació per a les persones que volguessin nedar uns metres solidaris, i hi van participar l'alcaldessa, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa 5è, Iván Sanz, que van nedar 200 metres, com a part de les activitats.
L'activitat Mulla't s'ha tornat a posar en marxa a Badia després d'uns anys sense que se celebrés gràcies a la implicació de la voluntària, Alexandra Lallave, que va proposar l'Ajuntament reprendre aquesta acció de suport a les persones que tenen aquesta malaltia, enguany Badia torna a col·laborar amb la Fundació Per l'Esclerosi Múltiple. L'Alexandra ha estat també aquest matí com a voluntària, ocupant-se de la paradeta on es venien els productes per recaptar fons. Des de l'Ajuntament, agraïm la seva col·laboració, així com la de totes les persones que han participat en l'acte d'avui.
Publicat el 20.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^