Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eva Menor presideix l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona
Eva Menor, diputada en la Diputació de Barcelona
El ple extraordinari de la Diputació de Barcelona celebrat avui dimarts ha designat l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, una de les nou àrees que conformen l'organigrama dper al mandat 2019-2023.

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, presidida per l'alcaldessa de Badia, està conformada per Joan Lluís Ruiz, regidor a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (PSC-CP), diputat delegat de Turisme, i l'alcalde de la Llagosta, Òscar Sierra (PSC-CP), diputat delegat de Comerç.

El nou govern de la Diputació, encapçalat per la presidenta Núria Marín, comptarà amb Jaume Collboni (PSC-CP) com a vicepresident primer; Carmela Fortuny (Junts) com a vicepresidenta segona; Ferran Mascarell (Junts) com a vicepresident tercer; i Núria Parlon (PSC-CP) com a vicepresidenta quarta i diputada delegada per les Polítiques de Participació, l'Agenda 2030 i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

Adjuntem l'organigrama publicat per la Diputació de Barcelona.

Organigrama de la Diputació de Barcelona en el mandat 2019-2023.

En la sessió d'avui també s'han nomenat els membres de la Junta de Govern de la corporació, organ en què també hi participarà l'alcaldessa de Badia. Sota la presidència de Núria Marín, els diputats amb dret a vot són Jaume Collboni, Núria Parlon, Carles Ruiz, Pilar Díaz, Eva Menor, Francesc Xavier Gomar, Lluïsa Moret, Alfredo Vega i Rubén Guijarro, per part del PSC-CP; mentre que per Junts són Carmela Fortuny, Ferran Mascarell, Pere Pons, Josep Arimany, Joan Carles Garcia Cañizares, Neus Munté i Josep Tarín. D'altra banda, els diputats que podran assistir a les reunions de la Junta de Govern, amb veu però sense vot, són Josep Ramon Mut (ERC-AM), Laura Pérez (ECG), Celestino Corbacho (Cs), Xavier García Albiol (PP) i Lluïsa Melgares (TxT).

La composició de la Diputació de Barcelona ve determinada per les eleccions municipals. D'acord amb els resultats obtinguts, els partits trien quin dels regidors escollits a cada municipi ocupen també un lloc de diputat a la corporació.

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que dóna suport tècnic, econòmic i tecnològic als ajuntaments perquè puguin prestar serveis locals de qualitat de manera més homogènia a tot el territori. Coordina serveis municipals, i organitza serveis públics de caràcter supramunicipal en cooperació amb els ajuntaments.

Publicat el 23.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^