Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El període de sol·licitud de subvencions a entitats de Badia serà del 9 de setembre al 4 d'octubre
A partir d'aquest any, la sol·licitud de subvencions s'ha de fer, per llei, telemàticament.

El període de sol·licitud de subvencions a entitats s'iniciarà el 9 de setembre i durarà fins al 4 d'octubre. Tal com marca la llei, a partir d'aquest any, la sol·licitud i la documentació s'han de lliurar telemàticament, mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Per facilitar aquest tràmit, l'Ajuntament posa a disposició una Oficina Tècnica de Suport a les Entitats, al Casal Cívic.

Les bases de les subvencions es van aprovar el passat 24 de juliol per Junta de Govern. A partir del dia 9 de setembre estarà disponible el tràmit a la Seu Electrònica i sortirà com a “tràmit destacat”.

La llei obliga que, d'ara en endavant, les persones jurídiques es relacionin de forma telemàtica amb l'Administració. En aquest cas, l'Ajuntament no demanarà el certificat digital de l'entitat (que es pot fer servir, si l'entitat ja el te), la sol·licitud es podrà presentar amb el certificat personal del responsable de l'entitat.

Oficina Tècnica de Suport a les Entitats
Com a novetat important, s'ha creat una Oficina Tècnica de Suport a les Entitats, que està gestionada per la Federació d'Entitats Culturals, per acompanyar les entitats en tot el procés d'adaptació a la nova llei i respondre els dubtes.

L'oficina està ubicada en el despatx 12 del Casal Cívic i està oberta els dimecres, d'11 a 13 hores, i els dijous, d'11 a 13 i de 16 a 18 hores. Per assegurar que us pugui atendre, recomanem concertar cita prèvia al telèfon 640 58 18 05 o al correu electrònic federacioentitatsculturals@gmail.com.

El passat 18 de juliol va tenir lloc a la Biblioteca una reunió per informar les entitats dels canvis en el procés de sol·licitud de les subvencions i per presentar l'Oficina Tècnica de Suport a les Entitats. En aquesta reunió es va lliurar un díptic informatiu que adjuntem a la notícia. També adjuntem les bases i els annexos necessaris.

Bases de les subvencions a les entitats 2019

Bases de les subvencions a les entitats 2019

Fitxer: Bases_subvencions_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 586.64 kB

Annex I

Annex I

Fitxer: Annex_I_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 14
Mida: 3.18 MB

Annex II

Annex II

Fitxer: Annex_II_editable.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 66.3 kB

Annex III

Annex III

Fitxer: Annex_III_editable.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 67.98 kB

Díptic informatiu sobre el certificat digital per a entitats

Díptic informatiu sobre el certificat digital per a entitats

Fitxer: certificat_digital_entitats_badia_montado.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 661.37 kB

Publicat el 31.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^