Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès comptarà amb una Llançadora d'Ocupació
Imatge del projecte
L'Ajuntament de Badia del Vallès i la Fundación Santa María la Real han signat un conveni per a posar en marxa a finals d'octubre una Llançadora d'Ocupació. Aquest innovador programa d'orientació ajudarà a 20 persones en situació d'atur a reactivar i optimitzar la recerca de feina amb noves tècniques, d'acord al nou mercat laboral, global, contínuament canviant, i amb més pes tecnològic i digital.

El projecte Llançadores d'Ocupació porta funcionant sis anys, amb més 12.000 participants per tot el país. Ha aconseguit el suport de nombroses entitats públiques i privades i ha rebut una dotzena de premis per la seva innovació i bons resultats, registrant una mitjana d'inserció laboral del 60%.

En aquest programa podran participar homes i dones d'entre 18 i 60 anys que es trobin en atur. Poden tenir qualsevol nivell d'estudis (sense estudis, graduat escolar, ESO, Formació Professional, Batxillerat o estudis universitaris), i procedents de qualsevol sector laboral, tinguin o no experiència prèvia.

Amb això es persegueix configurar un equip el més variat i heterogeni possible perquè entre els seus integrants no hi hagi competència a l'hora de buscar feina, sinó que comparteixin coneixements i experiències, i apostin per una cultura col·laborativa per impulsar el seu accés al mercat laboral.

Les persones interessades disposen fins al 9 d'octubre per presentar la seva inscripció al web de Lanzaderas (www.lanzaderasdeempleo.es) o al Servei Municipal d'Orientació Laboral.

Què és farà a la Llançadora?

Les 20 persones que resultin seleccionades, es reuniran diversos dies a l'edifici El Molí de l'Ajuntament. Amb la guia i orientació d'un tècnic especialitzat de la Fundación Santa Maria la Real, duran a terme diverses activitats per a optimitzar la cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional per aprendre a fer un pla de recerca de feina i enfocar el seu objectiu; actualització i modernització de currículums; simulacions d'entrevistes de treball i processos de selecció grupal. A més, aprendran noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; elaboraran un mapa d'ocupabilitat, realitzaran visites a empreses i organitzaran trobades amb reclutadors i experts per aconseguir la seva inserció laboral.

No és una agència de col·locació

“La llançadora no és una agència de col·locació on donem feina als participants. Aquí els ajudem, guiem i orientem perquè aprenguin a buscar feina en el mercat actual, amb noves tècniques que els permeten guanyar confiança i seguretat en les entrevistes, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial", expliquen des de la Fundación Santa Maria la Reial, entitat que ha impulsat 600 llançadores per tot el país en els últims sis anys, amb més de 12.000 participants, dels quals el 60% ha modificat i millorat la seva situació laboral.

Inscripció, fins al 9 d'octubre

Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 9 d'octubre per inscriure's a través del web de llançadores (https://lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant, omplint i lliurant el corresponent formulari d'inscripció al Servei d'Inserció Laboral i Ocupació, ubicat a l'edifici El Molí (av. de la Costa Blava, s / n), en horari de 9 a 15 hores. Així mateix, poden consultar informació addicional al telèfon 93 718 16 62 (ext. 2).

El dossier de premsa del programa Llançadores d'Ocupació és en aquest enllaç: http://lanzaderasdeempleo.es/kit-prensa

Cartell de la llançadora d'ocupació de Badia

Publicat el 10.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^