Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un circuit de bicis per aprendre mobilitat conduint
Circuit de bicis al Parc de Joan Oliver
Diumenge matí, la Policia Local i el Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament han organitzat un circuit de bicis al Parc de Joan Oliver, en celebració de la Setmana de la Mobilitat. En l'activitat també han participat efectius de Protecció Civil de Badia.

El Parc de Joan Oliver s'ha reconvertit aquest matí en circuit de bicicletes, amb carrils marcats a terra i diferents cruïlles perquè el jovent pogués aprendre les normes de circulació, practicant-les. Efectius de la Policia i de Protecció Civil s'han cuidat que tothom que feia servir bicicletes i patinets respectés els senyals de trànsit.

L'Activitat estava englobada dins dels actes organitzats per celebrar la Setmana europea de la Mobilitat. Juntament amb el circuit, la Jugatecambiental del Parc oferia una activitat relacionada amb la mobilitat, com era la creació d'un vehicle eòlic.

Badia del Vallès ha estat un dels més de 450 ajuntaments que participen en la Setmana de la Mobilitat, amb més de 700 activitats, com caminades, pedalades, i dinàmiques sobre qualitat ambiental, per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Publicat el 22.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^