Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un circuit de bicis per aprendre mobilitat conduint
Circuit de bicis al Parc de Joan Oliver
Diumenge matí, la Policia Local i el Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament han organitzat un circuit de bicis al Parc de Joan Oliver, en celebració de la Setmana de la Mobilitat. En l'activitat també han participat efectius de Protecció Civil de Badia.

El Parc de Joan Oliver s'ha reconvertit aquest matí en circuit de bicicletes, amb carrils marcats a terra i diferents cruïlles perquè el jovent pogués aprendre les normes de circulació, practicant-les. Efectius de la Policia i de Protecció Civil s'han cuidat que tothom que feia servir bicicletes i patinets respectés els senyals de trànsit.

L'Activitat estava englobada dins dels actes organitzats per celebrar la Setmana europea de la Mobilitat. Juntament amb el circuit, la Jugatecambiental del Parc oferia una activitat relacionada amb la mobilitat, com era la creació d'un vehicle eòlic.

Badia del Vallès ha estat un dels més de 450 ajuntaments que participen en la Setmana de la Mobilitat, amb més de 700 activitats, com caminades, pedalades, i dinàmiques sobre qualitat ambiental, per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Publicat el 22.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^