Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre el període per a les subvencions de la Cavalcada de Reis 2020
Una imatge de la Cavalcada 2019

Avui, dilluns 23 de setembre, s'obre el període per a la presentació de sol·licituds de subvencions destinades a entitats i associacions per a la Cavalcada de Reis 2020. Les sol·licituds es podran presentar fins a l'11 d'octubre, inclòs. Cal destacar que la presentació de les sol·licituds s'ha de fer a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

Ja s'ha habilitat un tràmit a la seu electrònica de l'Ajuntament per poder dur a terme el procés. El trobaràs com a tràmit destacat per facilitar la seva localització.

Les subvencions s'atorgaran per al muntatge i decoració de les tres carrosses reials i per al muntatge i decoració del Tron Reial. Així, l'Ajuntament atorgarà tres subvencions de 400 euros en concepte de muntatge i decoració de les carrosses (camions que posarà l'Ajuntament a disposició de les entitats) que portaran els tres Reis Mags d'Orient, i una subvenció de 100 euros en concepte de muntatge i decoració del Tron Reial, situat a la plaça Major.

Podran sol·licitar subvenció destinada a la participació en la Cavalcada de Reis 2020 les entitats i associacions sense afany de lucre que estiguin inscrites al registre municipal d'entitats de Badia del Vallès. Les entitats que construeixin o decorin carrosses hauran de disposar d'un equip de treball i una o dues persones referents, que seran el contacte entre l'Ajuntament i l'entitat.

Així mateix, per poder minimitzar els riscos derivats d'una activitat itinerant a la via pública, les entitats haurien d'aportar un equip humà de seguretat de, com a mínim, 10 persones (5 per cada costat de la plataforma), que realitzarà tasques de protecció a la carrossa i que aniran visiblement identificats.

Imatge de la Cavalcada de Reis

Publicat el 23.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
^