Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Pots consultar el cens per a les Eleccions Generals del 10-N des de dilluns, 30 de setembre, i fins al 7 d'octubre, a l'OAC de l'Ajuntament
Si ets ciutadà de la Unió Europea residint a Badia i vols exercir el teu dret a vot en les eleccions municipals del 26 de maig, el termini per fer la declaració formal d'intenció de vot finalitza el dimecres vinent, 30 de gener.
Des del dilluns vinent, 30 de setembre i fins al dilluns 7 d'octubre (inclòs), trobaràs les llistes del Cens Electoral de Badia per a les Eleccions General del 10 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament. Així podràs comprovar que ets a les llistes, prèvia presentació del DNI, passaport o permís de conduir en què aparegui la fotografia del titular.

Si no ets a les llistes o detectes qualsevol errada, pots formular reclamació a les oficines de l’Ajuntament, presentant els documents identificatius, durant el mateix període d’exposició i amb aquest horari:

  • 30 de setembre, 2, 3, 4 i 7 d’octubre, de les 8.30 a les 15 hores
  • Dimarts, 1 d’octubre, de 8.30 a 19 hores

Pots trobar més informació sobre les Eleccions Generals del 10-N, en aquest enllaç.

A partir de dilluns, comprova que ets al cens i que pots exercir el teu dret a vot!

Publicat el 26.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^