Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ampliat el termini, fins al 16 d'octubre, per apuntar-se a la primera Llançadora d'Ocupació de Badia
Imatge del projecte
El 16 d'octubre és la data límit perquè persones en situació d'atur o desocupació de Badia del Vallès s'inscriguin en la primera Llançadora d'Ocupació de la ciutat, un innovador programa d'orientació laboral que els ajudarà a reactivar la seva cerca de treball amb noves tècniques.

La iniciativa és gratuïta i compta amb bons antecedents, amb una mitjana d'inserció laboral del 60%. Poden participar homes i dones de 18 a 60 anys que es trobin en desocupació. Poden tenir qualsevol nivell d'estudis i procedir de qualsevol sector laboral, tinguin o no experiència prèvia.

Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, poden presentar la seva inscripció en el web de Llançadores (www.lanzaderasdeempleo.es) o en el Servei Municipal d'Orientació Laboral de l'Ajuntament de Badia del Vallès

Badia del Vallès comptarà a la fi d'octubre amb una Llançadora d'Ocupació, un innovador programa d'orientació laboral per a acompanyar i guiar 20 persones en situació de desocupació a reactivar i optimitzar la seva cerca de treball amb noves tècniques i eines, concordes al nou mercat laboral: global, contínuament canviant, amb major pes tecnològic i digital.

La llançadora començarà a funcionar a finals d'octubre i tindrà 20 places, destinades a homes i dones en situació de desocupació amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Podran participar persones amb qualsevol nivell formatiu (sense estudis, Graduat Escolar, ESO, Formació Professional, Batxillerat o estudis universitaris), i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia.

Amb això es persegueix configurar un equip el més variat i heterogeni possible perquè entre els seus integrants no existeixi competència a l'hora de buscar treball, sinó que comparteixin coneixements i experiències, i apostin per una cultura col·laborativa per a impulsar el seu accés al mercat laboral.

Què faran en la llançadora?
Les 20 persones que resultin seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana en locals de l'Ajuntament. Amb la guia i orientació d'un tècnic especialitzat de la Fundació Santa María la Real duran a terme diverses activitats per a optimitzar la seva cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional per a aprendre a fer un pla de cerca de treball i enfocar el seu objectiu; actualització i modernització de currículums; simulacions d'entrevistes de treball i processos de selecció grupal. A més, aprendran noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; elaboraran un mapa d'ocupabilitat, realitzaran visites a empreses i organitzaran trobades amb reclutadors i experts per a aconseguir la seva inserció laboral.

No és una agència de col·locació
“La llançadora no és una agència de col·locació on donem treball als participants. Aquí els ajudem, guiem i orientem perquè aprenguin a buscar treball en el mercat actual, amb noves tècniques que els permeten guanyar confiança i seguretat en les entrevistes, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial”, expliquen des de Fundació Santa María la Real, entitat que ha impulsat 600 llançadores per tot el país en els últims sis anys, amb més de 12.000 participants, dels quals el 60% ha modificat i millorat la seva situació laboral.

Termini d'inscripció
Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 16 d'octubre per a inscriure's a través de la web de Llançadores (https://lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant, emplenant i lliurant el corresponent formulari d'inscripció en el Servei d'Inserció Laboral i Ocupació , situat en l'edifici El Molí (av. de la Costa Blava, s/n) , en horari de 9 a 15 hores. Així mateix, poden consultar informació addicional en el telèfon 93 718 16 62 (Ext. 2).

Cartell del programa Llamçadora d'Ocupació

Publicat el 01.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^