Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participa en la mostra de poesia! Tens temps fins dimarts vinent!
Participa en la mostra de poesia.
Si t'agrada la poesia i vols participar en la mostra de poesia que es farà el 19 d'octubre, en la jornada de la gent gran, tens temps per enviar el teu poema fins dimarts vinent, 15 d'octubre. La participació és oberta a tothom (no hi ha límit d'edat) i el tema del poema és lliure.

Cada participant podrà presentar 1 o 2 poemes, amb una llargària total de 70 versos, com a màxim. Pots presentar les teves creacions en paper o per correu electrònic. En tot cas, haurà d’anar acompanyada del teu nom, data de naixement i contacte (telèfon i correu-e). Tots els participants rebran un llibret amb totes les poesies.

Tens temps fins al dimarts vinent, 15 d'octubre. Pots lliurar la teva poesia al Casal d’Avis o en la Biblioteca o contactar badia.accomunitaria@badiadelvalles.net.

Tens tota la informació en el cartell adjunt.

Cartell de l'activitat

Publicat el 08.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^