Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres, 11 d'octubre, Badia commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb una fira d'entitats
Divendres, Badia commemora el Dia Mundial de la Salut Mental
Badia del Vallès vol sumar-se a la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental 2019 i fer visibles els professionals i les entitats de l'àmbit de la Salut Mental del territori. Per això, l'11 d'octubre, a partir de les 17.30 hores, organitza, a la plaça Major, una trobada d'entitats de Salut Mental, i ha programat una sèrie d'actes.

Aquesta jornada vol oferir la possibilitat de parlar de la salut mental a escala general, així com de la lluita per la defensa dels drets de les persones que tenen un trastorn mental i de les seves famílies, amb la finalitat de compartir informacions i posar en relleu les seves necessitats.

A banda de la trobada d'entitats de Salut Mental a la plaça Major, en la Sala de Plens l'Ajuntament projectarà un vídeo realitzat per afectats en primera persona d'un trastorn mental.

Divendres, vine a la plaça Major a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

Publicat el 09.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^