Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tens més de 30 anys i busques feina? Vine a la xerrada informativa del programa 30 plus, dilluns vinent, 21 d'octubre a l'edifici El Molí
Dilluns vinent, vine a la xerrada del programa d'ocupació 30 Plus, a l'edifici El Molí
Si vius a Badia del Vallès, tens 30 anys o més, cerques feina i estàs apuntat a l'oficina de treball (SOC), vine, dilluns, 21 d'octubre, a les 11 del matí a la sessió informativa del Programa d'Ocupació 30 Plus, que tindrà lloc a l'edifici El Molí (Av. Costa Blava  s/n). Si reuneixes aquestes condicions pots formar part d'aquest programa, que té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més, mitjançant la contractació laboral i la formació a mida un cop formalitzat el contracte.

El Programa d'Ocupació 30 Plus es gestiona des del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) i aporta beneficis econòmics per a les empreses que contractin persones que reuneixin aquestes característiques.

Si vols saber-ne més, el dia 21 d'octubre a les 11 hores, hi ha prevista la sessió informativa del programa al Servei Municipal d'Inserció Laboral i Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès (Edifici El Molí) on, a més, les companyes del Consell Comarcal del Vallès Occidental que ho gestionen, informaran de les ofertes de treball que estan tramitant actualment i realitzaran una petita entrevista laboral a les persones que acudeixin amb el currículum actualitzat imprès, per tal de conèixer el perfil professional de cadascú i avaluar si s'ajusten a aquestes ofertes de treball.

Si ets una empresa de Badia, també t'interessa
D'altra banda, el mateix dia 21 a les 13.30 hores, també es preveu realitzar una sessió informativa del mateix programa per a les petites empreses ubicades al municipi de Badia del Vallès per difondre els beneficis de contractació, tant econòmics com formatius, que poden resultar interessants per elles a l'hora de facilitar la contractació laboral.

Per tant, si ets una persona en cerca de feina i reuneixes les condicions per poder formar part del programa o, ets una empresa interessada a contractar personal del municipi de Badia del Vallès, no ho dubtis, t'esperem el dia 21 d'octubre al Servei Municipal d'Inserció Laboral i Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès (Edifici El Molí):

  • A les 11 hores: sessió informativa per a les persones en cerca de feina (no oblidis portar el teu currículum actualitzat imprès i bolígraf).
  • A les 13.30 hores: sessió informativa per a les empreses

Anima't, t'esperem!

Publicat el 15.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^