Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament garanteix els serveis mínims amb motiu de la vaga de demà, 18 d'octubre, convocada pels sindicats Intersindical-CSC i la IAC
Ajuntament de Badia del Vallès
L'Ajuntament de Badia ha publicat el decret de determinació dels serveis mínims amb motiu de la vaga convocada per demà, 18 d'octubre pels sindicats Intersindical-CSC i la IAC.

Durant la jornada de vaga i amb la finalitat de mantenir i assegurar el funcionament dels serveis essencials d’aquest municipi, l'Ajuntament ha fixat els següents serveis mínims:

  • Oficina d’Atenció a la Ciutadania: Una persona d’atenció al públic, de 8 a 15 hores
  • Mercat Municipal: Un oficial de Manteniment
  • Centres d’Educació Infantil i Primària: 2 auxiliars de manteniment-conserge
  • Policia Local: Els integrants del cos de Policia Local desenvoluparan amb normalitat els serveis establerts per a aquest dia, atès que tenen prohibit el dret de vaga.

Els empleats que exercitin el dret de vaga no tindran dret a la percepció de les retribucions o salaris corresponents a la durada de la vaga, de conformitat amb el que disposa la normativa vigent.

Pots consultar el decret en el document adjunt.

Resolució de serveis mínims amb motiu de la vaga convocada per al dia 18 d'octubre de 2019

Resolució de serveis mínims amb motiu de la vaga convocada per al dia 18 d'octubre de 2019

Fitxer: Resolucio_serveis_minims_vaga_18_10_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 415,83 kB

Publicat el 17.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^