Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El sotsdelegat del Govern visita Badia per conèixer les afectacions de l'aiguat d'ahir
El sotsdelegat del Govern, Carlos Prieto, ha visitat aquest matí Badia per conèixer les afectacions per l'aiguat d'ahir.
El sostsdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, ha visitat aquest matí, acompanyat de l'alcaldessa, Eva Menor, els equipaments de Badia del Vallès afectats per l'aiguat d'ahir.

El representant del govern espanyol ha conegut de primera mà les filtracions d'aigua que s'han produït en el Casal de Joves i en el Mercat de Badia i ha parlat amb les persones afectades per aquestes incidències.

L'Aula de Música tanca avui fins que es netegi l'equipament
En el cas de l'AIGMB, les filtracions obliguen a tancar la instal·lació durant el dia d'avui, fins que es netegi l'aigua que hi ha a la coberta i la que ha entrat dins de l'equipament.

L'amiant a Badia
El sotsdelegat ha aprofitat la seva visita per interessar-se per la situació dels edificis de Badia i per veure els elements d'amiant que encara hi són.

Carlos Prieto ha pogut comparar edificis amb balcons amb amiant amb els blocs que van ser rehabilitats pel Pla Director d'Obres Revisat (PDOR), abans que fos paralitzat per la Generalitat.

Recordem que, en la darrera reunió que va tenir l'alcaldessa de Badia amb el conseller de Territori de la Generalitat, Damià Calvet, el 30 de setembre, el conseller es va comprometre a reactivar el Pla Director d'Obres Revisat.

Avui és el segon dia consecutiu que el sotsdelegat del Govern ve a Badia. Ahir també va ser en la visita pel balcó que es va esfondrar en l'edifici del carrer Saragossa, 10, on són la caserna i els habitatges de la Guàrdia Civil.

Publicat el 23.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^