Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els titulars de places d'aparcament a Badia hauran de pagar tribut metropolità
Badia, inclosa en l'àmbit de la tarifa plana metropolitana
Tal com ens informa l'Àrea Metropolitana de Barcelona, les persones de Badia que són titulars de places d'aparcament i, com a tals, tenen drets sobre aquests béns arran d'una concessió administrativa, també hauran de pagar el tribut metropolità. En el seu cas, en funció del valor cadastral de l'aparcament (ja que hi ha dues tipologies, places normals o boxes) se'ls girarà una quota íntegra a la qual s'aplica una reducció que deixa l'import final del tribut a pagar entre uns 3 i 5 euros.

En el cas de titulars de places d'aparcament se'ls gira el tribut en funció del valor cadastral sense excepcions perquè els béns immobles no corresponen a habitatges de primera ocupació.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona està passant ja aquests rebuts, que es poden pagar, en període voluntari, del 15 d'octubre al 16 de desembre.

Els pisos amb valor cadastral que no supera els 45.389,47 euros, exempts

Pel que fa als propietaris de pisos que els fan servir com a habitatge habitual, no han de pagar el tribut metropolità si el valor cadastral del pis no supera els 45.389,47 euros, per la qual cosa la gran majoria de propietaris de pisos a Badia no han de pagar aquest tribut.

Recordem que el tribut metropolità s'aplica a Badia per primer cop aquest any, un cop ha estat inclosa en la tarifa plana metropolitana.

Pots consultar la notícia original sobre el tribut metropolità en aquest enllaç. http://www.badiadelvalles.cat/document.php?id=8057
En aquesta pàgina de l'Àrea Metropolitana de Barcelona trobaràs tota la informació sobre aquest tribut. http://tributmetropolita.amb.cat/

Publicat el 30.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^