Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tens de 16 a 21 anys, no has superat l'ESO i vols formar-te com a auxiliar de Comerç i Atenció al Públic? Inscriu-te al Programa de Formació i Inserció!
Forma't com a auxiliar de Comerç i Atenció al Públic
Si tens entre 16 i 21 anys, no has superat l'ESO, vols tenir més possibilitats d'accedir a un Cicle Formatiu i aconseguir més recursos per accedir al món laboral, inscriu-te en el Programa de Formació i Inserció (PFI) d'auxiliar de Comerç i Atenció al Públic.

El PFI té una durada d'un curs i t'ofereix formació i la realització de pràctiques a l'empresa. El curs està subvencionat, així que és totalment gratuït per a les persones que el fan.

Les preinscripcions ja estan obertes, però són limitades. Vine al més aviat possible a l'edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n), de dilluns a divendres, de 8.15 a 14.45 hores. Si necessites més informació, també els pots contactar al telèfon 93 718 16 62, extensió 3.

Forma't a Badia i prepara't per treballar!

Cartell de promoció del PFI

Publicat el 31.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^