Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Novembre, per a l'eliminació de la violència envers les dones
Imatge de les activitats del 25N
El dia 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Badia del Vallès dedica tot el mes a la conscienciació i ofereix una àmplia sèrie d'activitats.

A continuació, llistem les activitats previstes, que pots consultar en el cartell que hi ha a la notícia

Dimecres, 6 de novembre, presentació del llibre De la poma a la pantalla

Demà dimecres, 6 de novembre, a les 18.30 hores, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, es presentarà el llibre De la poma a la pantalla. Amor, sexe i desig a l’època digital, amb l’autora, Marta Roqueta, que participarà en un debat sobre el tema.

Exposició Dones Supervivents

El 18 de novembre, a les 18.30 hores, s’inaugurarà l’exposició Dones supervivents, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, organitzada per Trenquem el silenci i que es mantindrà fins al 29 de novembre.

III Concurs gràfic

Fins al 18 de novembre es pot participar en el III Concurs Gràfic per a la no-violència masclista, dirigit a les persones de més de 12 anys. Pots consultar les bases per participar-hi en aquest document.

Bases del III Concurs gràfic per a la no-violència masclista

Bases del III Concurs gràfic per a la no-violència masclista

Fitxer: FLYERS___DOBLE_CARA___100_UD.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 10,68 MB

Teatrefòrum

El 24 de novembre, a les 17 hores, a l’Auditori Municipal, tindrà lloc el Teatrefòrum SOS, quin és l’origen de la violència de gènere, organitzat per Trenquem el Silenci i Grup ImpactaT. L’entrada per a aquesta activitat és de 5 euros.

25N, jornada commemorativa

El 25 de novembre serà el dia principal del mes, ja que és el dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. A la plaça de les entitats, i a partir de les 17 hores, hi haurà una jornada organitzada per la Regidoria de Feminisme i el Servei de Joventut i que tindrà com a activitats, la presentació de les persones guanyadores del III Concurs gràfic, la presentació del projecte (S)Expertes, la performance Zapatos Rojos, a càrrec de Trenquem el Silenci, una altra performance, realitzada per (S)Expertes, la lectura del manifest unitari, i l’activitat La Fira de l’Amor, conduïda per l’Associació Col·lectiva Matriu.

Cinefòrum

Finalment, el 29 de novembre a les 21 hores tindrà lloc, al centre Antonio Machado, el Cinefòrum de la pel·lícula Te doy mis ojos, de la directora Icíar Bollaín, organitzada per Dones per la Igualtat.

Vine, participa i consciencia’t, per evitar que es produeixi cap mena de violència envers les dones. Aconseguir-ho és responsabilitat de cadascú de nosaltres.

Cartell dels actes per al 25N

Publicat el 05.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
^