Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La consellera de Salut es compromet a estudiar les necessitats sanitàries dels municipis del Vallès Occidental Sud
Reunió amb la consellera de Salut
La consellera de Salut, Alba Vergés, s'ha compromès aquest matí a estudiar les necessitats sanitàries dels municipis de Vallès Occidental Sud. La consellera ha anunciat aquest compromís  en una reunió amb les alcaldesses de Badia del Vallès, Eva Menor, i Montcada i Reixac, Laura Campos; els alcaldes de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, i Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, i la regidora de Salut Pública de Ripollet, Meritxell Caler.

La Consellera ha rebut aquest matí a les alcaldesses i alcaldes del Vallès Occidental Sud amb l'objectiu de trobar solucions a la difícil situació assistencial de la zona. La denúncia de la situació per part dels responsables municipals a la roda de premsa celebrada la setmana passada als terrenys on s'hauria de construir l'Hospital Ernest Lluch, ha possibilitat que avui s'hagin entomat els problemes d'assistència sanitària que pateixen les ciutats de Badia del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Barberà del Vallès i Cerdanyola del Vallès, assignades actualment al Parc Taulí, un dels centres més saturats d'Europa.

Pla territorial per a les cinc ciutats
Alba Vergés ha anunciat que el seu departament prepara un pla territorial que recollirà les necessitats de les cinc ciutats. Representants de Cerdanyola del Vallès ja ha fet una primera reunió amb càrrecs tècnics de la Generalitat. És la primera trobada per a l'elaboració d'un treball que indiqui les necessitats sanitàries de la comarca. La Generalitat preveu presentar aquest pla territorial durant el primer trimestre de 2020.

Publicat el 04.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^