Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Pla Director Urbanístic Metropolità, una oportunitat per a Badia del Vallès, a La Vanguardia
Badia del Vallès

El diari La Vanguardia dedica avui un reportatge al Pla Director Urbanístic Metropolità que està elaborant l’Àrea Metropolitana de Barcelona i com pot afectar Badia del Vallès. La informació defineix el projecte de “gran esperança” per a la ciutat.

A l’article s’indica que el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDU) representa “una esperança de desenvolupament” per a Badia del Vallès. També explica que l’Ajuntament ha aportat propostes concretes al PDU després d’haver treballat amb l’AMB en el marc del projecte Urbact.

Necessitat de rehabilitar el parc d’habitatges

La informació recull declaracions de l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, que confirma que “totes les mesures que es van plantejar per millorar la cohesió social, la connectivitat i la sostenibilitat s’aportaran al PDU”. El pla també incorporarà “la necessitat de rehabilitar el nostre parc d’habitatges en clau d’accessibilitat i d’eficiència energètica, ja que no podem créixer en no disposar de terme municipal per construir nous habitatges, hem posat sobre la taula la conveniència d’un procés integral de rehabilitació”.

A la notícia, Eva Menor també afirma que “és necessari plantejar infraestructures verdes que connectin Badia amb el seu entorn i que es potenciï la riera del Riu Sec”.

Pots llegir tota la informació en aquest enllaç.


Publicat el 12.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^