Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia estrena nova escombradora gran
La nova escombradora gran del servei de neteja viària
Avui ha estat el primer dia de servei de la nova escombradora gran del servei de neteja viària. La nova màquina forma part del procés de renovació dels equips de neteja a conseqüència de la posada en marxa del nou contracte de neteja viària i recollida de residus.

La nova escombradora és més gran que l'anterior i aporta més capacitat d'aspiració. Compta amb un motor de combustió de darrera generació per ser més respectuosa amb el medi ambient.

La segona escombradora, que se substituirà ben aviat, no necessita tant poder d'aspiració i funcionarà amb un motor elèctric.

La incorporació d'aquestes dues escombradores i el manteniment en servei d'una escombradora més petita que ja estava en funcionament incrementarà el total de màquines escombradores de dos a tres i permetrà reorganitzar les rutes de neteja per incrementar el servei.

L'escombradora que ha començat a funcionar avui està especialment concebuda per a la neteja de vials i espais grans; les altres dues es faran servir per a la neteja de voreres.

Publicat el 17.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^