Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inici de la campanya Joguines Solidàries 2020
Acte d'inici de la campanya Joguines Solidàries
Dilluns 16 de desembre va tenir lloc a la sala de plens de l'ajuntament l'acte d'inici de la campanya de Joguines Solidàries 2020 de Badia del Vallès, en el qual van participar la directora de l'oficina de CaixaBank de Barberà del Vallès, Maria Pilar Gómez; la presidenta de la Creu Roja Sabadell, Montserrat Font; l'alcaldessa de Badia, Eva Menor; el tinent d'alcaldessa cinquè, de l'Àrea de Promoció Social i Acompanyament Educatiu, Iván Sanz, i la regidora de Benestar Social, María José Granados.

La campanya de Joguines Solidàries es duu a terme al municipi des de fa 19 anys, des dels seus inicis amb la col·laboració de la Fundació La Caixa i l'Associació de Voluntaris i Voluntàries Socials de Badia del Vallès, per tal de facilitar joguines als infants de les famílies més desfavorides.

Per enguany, la Fundació la Caixa ha destinat 6.500 euros per als infants de Badia del Vallès i la campanya serà gestionada per la Creu Roja, motiu pel qual l'ajuntament ha signat una addenda al conveni marc de col·laboració amb l'entitat.

La Creu Roja és una institució arrelada a Badia del Vallès des de fa més d'una dècada, desenvolupa diferents projectes adreçats a la infància i compta amb àmplia experiència en la gestió de campanyes de joguines en municipis veïns. Es preveu que enguany l'entitat distribueixi joguines per a prop de 500 infants del municipi proposats pels serveis socials.

Publicat el 18.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^