Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els mitjans de comunicació es fan ressò de les propostes dels estudiants de l'ETSAV per transformar Badia
Una periodista enregistra talls de veu durant la presentació dels projectes dels alumnes de l'ETSAV.
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3 i Catalunya Ràdio), Ràdio Sabadell i Nació Sabadell s'han fet ressò de la presentació, ahir, de les propostes dels estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès per a la transformació de Badia del Vallès.

En el cas de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), destaca que els projectes presentats proposen transformar Badia de forma “progressiva, viable i econòmica”. A continuació explica alguns dels projectes, com un per reciclar l'amiant que s'ha de retirar de la població, un per convertir les mitgeres dels blocs en galeries d'art a l'aire lliure o una altrw per crear una residència per a persones grans en baixos de diversos blocs de pisos.

Pots llegir la notícia en aquest enllaç:
https://www.ccma.cat/324/alumnes-de-lescola-tecnica-darquitectura-del-valles-dissenyen-una-vintena-de-projectes-per-transformar-badia/noticia/2980475/

Ràdio Sabadell reprodueix les paraules de presentació de l'alcaldessa, Eva Menor, que va dir que els projectes presentats permeten “mirar Badia amb ulls nous, de futur, amb optimisme i convicció".

També publica declaracions del coordinador del taller de l'ETSAV, Francesc Pla que afirma que és el moment de preparar el futur de la població: "És un moment de preguntes, d'estratègies i d'invertir. Les condicions del barri són immillorables. Les amenaces són no aprofitar aquesta conversió de model i que es doni una gentrificació, és a dir, un augment dels preus que expulsi els residents actuals".

Ràdio Sabadell inclou declaracions de l'alcaldessa i dels estudiants que hi participen en un arxiu d'àudio.

La noticia és en aquest enllaç:
https://radiosabadell.fm/noticia/alumnes-de-lescola-darquitectura-del-valles-presenten-22-projectes-transformar-badia-de

Finalment, Nació Digital explica que els projectes dels estudiants tenen com a objectiu “desestigmatitzar” Badia. La informació destaca que Escola Tècnica d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) ho veuen com una oportunitat, després d'haver analitzat -en el marc d'un taller d'un quadrimestre dedicat a la població- la localitat i haver tret a relluir tot el potencial per "desestigmatitzar" la petita vila vallesana.

Pots llegir la informació en aquest enllaç:
https://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/28375/vintena/projectes/alumnes/arquitectura/desestigmatitzar/badia

Publicat el 16.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^