Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Recomanació de no realitzar activitats a l'exterior per les fortes ventades
Recomanació de no realitzar activitats a l´exterior per les fortes ventades
Des de l'Ajuntament de Badia recomanem no realitzar activitats a l'exterior durant el dia d'avui a conseqüència de l'activació de l'alerta del Pla Especial d'Emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) i fins que es desactivi aquesta alerta.

Les previsions indiquen que l'episodi de ventades s'intensificarà a partir del migdia, amb ratxes superiors als 72 km/h a totes les comarques de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i comarques del voltant.

Aquesta recomanació se suma al tancament dels parcs del municipi davant el risc que branques puguin caure per les fortes ratxes de vent.

Si heu de sortir al carrer, extremeu les precaucions. Incloem l'enllaç amb consells d'autoprotecció per a la població: http://interior.gencat.cat/ventades.

Publicat el 20.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^